Baia

Ce fel de chiuveta sa alegi? Sau ce fel de baterie pentru chiuveta sau dus? Sa amplasezi o cada de baie sau o cabina de dus? Dar care este cel mai bun adeziv pentru placarile cu gresie si faianta? Dar cel mai bun chit de rosturi. Iata o groaza de intrebari la care poti gasi raspuns in sectiunea “baia” de pe site-ul numaurl 1 in amenajari interioare.

WC Rimfree

Inovație în design de la KOLO – vasul WC fără margine care păstrează igiena

10 octombrie, 2016

Vasul WC Rimfree® al brandului KOLO este o soluție inovatoare care simplifică curățarea acestuia. Datorită unui design ingenios, acesta este special conceput fără margini interioare. Prin urmare, nu există absolut niciun loc pentru acumularea murdăriei și a depunerilor de calcar. KOLO Rimfree® este soluția perfectă pentru cei care apreciază igiena și curățenia. Nimic nu poate stimula imaginația noastră mai mult decât reclamele TV pentru produsele chimice de uz casnic, care ne fac pe deplin conștienți de ceea ce se poate ascunde sub marginea vasului de toaletă. Cu un design patentat internațional, vasul WC KOLO Rimfree® rezolvă în mod eficient această problemă. Toate porțiunile interioare ale ceramicii vasului sunt ușor accesibile, iar curățarea acestuia este,…

mai mult >
Baterie de chiuveta cu senzor

Bateria de chiuveta cu senzori - avantaje si dezavantaje

20 septembrie, 2016

Bateriile de chiuveta prevazute cu senzori de miscare le cunosti foarte bine din toaletele mall-urilor, cinematografelor sau ale marilor lanturi de restaurante tip fast-food. Apa incepe sa curga doar cand apropii mainile de senzorul cu care este prevazuta bateria, si se opreste atunci cand senzorul nu mai detecteaza miscare in raza sa de actiune. Sigur ca ai putea sa optezi pentru o astfel de baterie si la chiuveta din baia ta, ai sa vezi ca iti va aduce o multime de avantaje. Primul avantaj, poate si cel mai important pentru cei care pun accent pe aspectele cantitative, este dat de consumul redus de apa. O baterie cu senzor reduce semnificativ consumul de apa. Aceasta reducere este cuprinsa undeva intre 50% si 70%. Al doilea avantaj, foarte important pentru cei care pun accent pe aspectele…

mai mult >
Baie amenajata

Amenajarea baii - faianta sau vopsea lavabila cu microparticule ceramice?

13 septembrie, 2016

Cand se pune problema amenajarii baii, placarea peretilor cu faianta sau alte tipuri de placi ceramice este de la sine inteleasa. Toata lumea isi doreste sa aiba peretii placati cu faianta, insa putini oameni iau in considerare zugravirea peretilor cu o vopsea lavabila cu microparticule ceramice.Tocmai de aceea ne-am gandit sa prezentam acest tip de vopsea lavabila si sa o comparam cu faianta. Vopseaua lavabila cu microparticule ceramice este o vopsea antibacteriana, ultra-rezistenta la spalare, cu rezistenta mare la murdarire si la patare, ce inglobeaza in compozitia ei microsfere ceramice. Acest tip de vopsea poate fi utilizata atat la zugravirea fatadelor, cat si a interioarelor supuse la uzura mare. Pelicula acestei vopsele lavabile este continua, uniforma, semilucioasa, umple foarte bine…

mai mult >
on

5 sfaturi pentru amenajarea eficienta a unei bai mici

12 septembrie, 2016

Cand vine vorba de amenajarea si mobilarea casei, cea mai grea incercare se dovedeste a fi amenajarea spatiilor mici si inguste. Multe apartamente din blocurile construite in perioada 1970-1990 dispun de bai foarte mici. Intr-o astfel de situatie este important sa inveti sa folosesti eficient fiecare colt de camera si fiecare perete liber. Atunci cand nu te poti intinde pe orizontala, singura solutie ce-ti ramane la indemana este sa folosesti cat mai eficient posibil spatiul de pe verticala. Sfatul 1. Foloseste spatiul de deasupra vasului de toaleta. Ai putea sa amplasezi aici o etajera, un dulap nu foarte adanc sau chiar mai multe randuri de rafturi. In acest spatiu ai putea depozita produsele pentru curatenie. Sfatul 2. Monteaza unul sau mai multe dulapuri de baie in zonele pe care le utilizezi…

mai mult >
Femeie care face spala baia

10 sfaturi pentru o baie impecabil de curata

09 iunie, 2016

Adevarul este ca nimanui nu-i place sa faca ordine si curatenie in casa. Cui ii place sa dea cu aspiratorul si cu mopul, cine este incantat sa spele cada de baie, chiuveta si vasul de toaleta? Raspunsul este nimeni. Cu totii vrem sa locuim intr-o casa impecabil de curata, dar curatenia o facem de nevoie. Iar daca tot facem curatenie, macar sa fie impecabila. Urmeaza 10 sfaturi pentru o baie impecabil de curata. 1 Inainte de toate, aduna firele de par din chiuveta, cada si de pe gresie. Poti folosi pentru asta o laveta umeda; 2 Curata sita de scurgere. Este important sa eviti infundarea scurgerii de la cada, chiuveta sau podea; 3 Curatenia se face de sus in jos, adica incepi de la tavan si termini cu podeaua. Strange plasele paianjenilor, apoi sterge praful de pe dulapuri, dupa care cureti…

mai mult >