Miele Romania lanseaza prima masina de spalat vase cu tehnologia patentata Knock2Open

29 ianuarie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

• Tehnologia Knock2Open permite deschiderea mașinii prin simpla bătaie la ușa acesteia
• Noua mașină de spălat vase face parte din generația G 6000, este încorporabilă, are un design unic, fără mâner, și un display minimalist

Miele, compania numărul unu în producţia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, lansează, în premieră pentru piaţa din România, mașina de spălat vase cu tehnologia patentată Knock2Open. Modelul face parte din generația G 6000 și este unic pe piața de profil datorită sistemului revoluționar, bazat pe semnale acustice, de deschidere a ușii fără mâner, prin lovirea ușoară și succesivă a acesteia.
Patentul Knock2Open a fost obținut de Miele atât în Europa (EP2428153B1), cât și în Statele Unite ale Americii (US 8,758,524 B2), iar sistemul se bazează pe un senzor cu 3 axe, capabil să identifice perfect sursa sunetului.
„Cu un design minimalist, noua mașină de spălat vase din generația G 6000, integrată perfect în mobilierul de bucătărie datorită dotării cu tehnologia patentată Knock2Open, este acum disponibilă în România în cadrul Miele Showroom și la partenerii din țară”, declară Loredana Butnaru, director de vânzări Miele România.

Cu tehnologia Knock2Open, este suficient ca utilizatorul să lovească ușor și succesiv ușa mașinii pentru o glisare parțială pe mecanismul de deschidere, ușa putând fi apoi deschisă cu lejeritate. Mai mult, sistemul poate diferenția între lovirea propriu-zisă a ușii și alte sunete produse în interiorul camerei, acesta fiind proiectat astfel încât să elimine orice posibilitate de deschidere accidentală a mașinii de spălat vase.

Designul practic al mașinii de spălat vase din generația G 6000 permite integrarea acesteia în orice spațiu de gătit modern, iar lipsa unui mâner al ușii asigură faptul că exteriorul va rămâne întotdeauna curat, fără amprente inestetice.

Display exterior minimalist

Afișajul exterior clasic este îmbunătățit de Miele cu un display de tip Time Control, disponibil pentru modele selectate, și permite utilizatorului să monitorizeze statusul ciclului de spălare dintr-o singură privire, cu ajutorul a 4 LED-uri de culoare albă. Acestea se aprind succesiv, în funcție de timpul rămas până la terminarea programului, moment în care funcția AutoOpen va deschide automat ușa mașinii de spălat vase.
Mai mult, interfața de lucru a mașinilor de spălat vase din generația G 6000 este de tipul ”touch on metal”, butoanele și display-ul fiind integrate pe latura metalică superioară a ușii, fără a fi vizibile în momentul în care ușa este închisă.

Alte funcții exclusive

Noul model include în continuare funcțiile inovatoare apreciate de clienții Miele, precum raftul 3D pentru tacâmuri, BrilliantLight, ComfortClose și designul Comfort basket. Opțional, toate modelele pot fi echipate cu un coș suplimentar pentru tacâmuri, ce permite spălarea simultană a unei cantități mai mari de astfel de obiecte.

Mașinile de spălat vase din generația G 6000 fac parte din clasele energetice A+++ sau A++, ce garantează o eficiență energetică sporită, iar economia de apă utilizată este maximizată datorită pompei controlate electronic, ce reduce consumul până la 6,5 litri pentru programul Automatic.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Praktiker a premiat creativitatea în cadrul concursului “DIY Practic” Praktiker a premiat creativitatea în cadrul concursului “DIY Practic”
Apartamentele vechi mai lasa din valoare Apartamentele vechi mai lasa din valoare
Amenda de pina la 100.000 de lei la demolarea ilegala a apartamentului Amenda de pina la 100.000 de lei la demolarea ilegala a apartamentului
Tefal UltraBlend+, rezolutia unui inceput de an echilibrat Tefal UltraBlend+, rezolutia unui inceput de an echilibrat
GEALAN a lansat si in Romania cel mai inovator sistem de profile pentru ferestre si usi, KUBUS® GEALAN a lansat si in Romania cel mai inovator sistem de profile pentru ferestre si usi, KUBUS®
In Romania, locuintele sunt inteligente si nu prea In Romania, locuintele sunt inteligente si nu prea

Vezi mai multe articole