Noutati

on

Veranda Mall sarbatoreste romaneste cu dansuri traditionale si vouchere cadou

19 ianuarie, 2017

Veranda Mall îi invită pe bucureşteni, pe 24 ianuarie, să sărbătorească Ziua Unirii Principatelor Române, cu dansuri populare româneşti, spectacole tradiţionale dedicate copiilor şi vouchere pentru cei care participă la momentele artistice. Mai mult, timp de 12 ore, vizitatorii pot profita de ziua liberă şi de reducerile de sezon la articole vestimentare, produse de înfrumuseţare, jucării, dar şi călătorii sau restaurante. „Unirea Principatelor este o zi specială pentru toți românii. De aceea, am hotârăt să pregătim surprize pentru cei care ne trec pragul, astfel încât să sărbătorim împreună această zi, cu programe cu specific românesc. Indiferent de vârstă, preferinţe sau buget, de Ziua Unirii, la noi vor găsi oferte şi momente pentru fiecare membru…

mai mult >
on

Samsung lanseaza pe piata din Europa aparatele de aer conditionat revolutionare Wind-Free™

19 ianuarie, 2017

Samsung Electronics a lansat pe piața europeană noul aparat de aer condiționat Wind-FreeTM, AR9500M, ce poate fi montat pe perete. Prin această lansare, Samsung își consolidează poziția pe segmentul de aparate de aer condiționat în Europa. Wind-FreeTM Cooling este o tehnologie dezvoltată de Samsung, care menține temperatura camerei la același nivel, oferind un climat interior ideal pentru un somn profund și odihnitor. Noul aparat de aer condiționat răspunde nevoilor utilizatorilor de a elimina disconfortul creat de curenții de aer rece și facturile de electricitate foarte mari. Eliminarea disconfortului se obține prin dispersarea ușoară a aerului rece prin cele 21.000 de orificii, permițând astfel aerului să se deplaseze mult mai încet, cu viteze mai mici de 0,15m…

mai mult >
on

HUF HAUS a obtinut premiul „Home of the Future” pentru sistemul de incalzire cu gheata

19 ianuarie, 2017

HUF HAUS a obţinut distincţia „Home of the Future” la Association of Gas Safety Managers (AGSM) Supplier Excellence Awards 2016, pentru instalaţia sa de încălzire pe bază de gheaţă. Acest sistem inovator reprezintă o sursă de încălzire de sine stătătoare şi vine în sprijinul ideii conform căreia un mod de viaţă sustenabil poate fi obţinut cu ajutorul arhitecturii contemporane şi al tehnologiilor de ultimă generație. „Este o mare onoare pentru noi să primim trofeul , acesta venind ca o recunoaştere a eforturilor depuse de specialiştii noştri în vederea dezvoltării constante de noi tehnologii care să îndeplinească dorinţele clienţilor noştri. Prin efortul lor şi cu ajutorul partenerilor noștri de încredere, HUF HAUS a devenit un reper al arhitecturii…

mai mult >
on

Saint-Gobain relanseaza platforma www.saint-gobain.ro

19 ianuarie, 2017

Saint-Gobain, companie-cheie în asigurarea bunăstării și viitorului fiecăruia dintre noi, relansează website-ul instituţional local, www.saint-gobain.ro, platformă care facilitează accesul utilizatorilor la informații despre mesajele, inovațiile și mărcile grupului francez. ”Odată cu lansarea acestei noi platforme, urmărim o mai bună apropiere față de clienții și partenerii noștri, oferindu-le experiența unei navigări fluide pe website, astfel încât aceștia să poată identifica rapid informațiile de care au nevoie, despre pieţele pe care activăm, despre produsele și soluţiile noastre, precum şi despre beneficiile pe care acestea le aduc diverselor categorii de utilizatori”, menționează Constantin Hariton, Delegat General Adjunct al Grupului Saint-Gobain…

mai mult >
on

Sous Vide - Tehnica de gatit a viitorului

19 ianuarie, 2017

Rafinamentul culinar este obtinut nu doar prin modul de prezentare al preparatelor sau prin mix-ul de ingrediente si arome, ci si cu ajutorul tehnicilor culinare de preparare a mancarii, precum si a echipamentelor folosite pentru a obtine gusturile si texturile potrivite. Considerata a fi cel mai important progres tehnologic in bucatarie de la aparitia cuptorului cu microunde, tehnica de gatire Sous Vide este extrem de apreciata pentru inovatiile aduse in bucatarie, devenind una dintre cele mai importante trenduri culinare globale din anul 2017. Sous Vide este o tehnica de preparare a alimentelor in vid, la temperaturi joase, din ce in ce mai populara datorita posibilitatilor culinare variate pe care le ofera dar si datorita contributiilor aduse in crearea unei alimentatii sanatoase. Recunoscut…

mai mult >