Noutati

Casa si gradina in Bucuresti la pret de apartament

Casa si gradina in Bucuresti la pret de apartament

18 iulie, 2011

Constructia unei case in regie proprie este o adevarata aventura, care necesita nervi de otel si abilitati antreprenoriale. Capital a trecut prin aceasta experienta care incepe cu alegerea terenului si se termina cu ultimele detalii de finisare. Ce tip de locuinta poti cumpara cu 60.000 de euro in Bucuresti? Un apartament vechi cu doua camere, in suprafata de 57 mp, intr-o zona semicentrala, sau unul cu doua camere intr-unul din blocurile nou-construite la periferia Capitalei. Cu aceeasi suma insa poate fi construita o casa cu o suprafata de 163 mp, structurata pe parter si mansarda, cu trei dormitoare, trei bai, un living si o bucatarie, la marginea orasului. Capital a urmarit pas cu pas etapele prin care trebuie sa treci in constructia unei astfel de locuinte, in regie proprie. Rezultatul…

mai mult >
Calculator online pentru aflarea costului si cantitatii de caramizi necesare unui proiect

Calculator online pentru aflarea costului si cantitatii de caramizi necesare unui proiect

18 iulie, 2011

Brikston, marca de caramizi si blocuri ceramice produse de Ceramica Iasi, a lansat programul Casa Rosie prin care se ofera o serie de servicii de consultanta gratuita celor care vor sa-si construiasca o casa, cum ar fi: recomandarea unui proiectant, pretul optim, transportul inclus, distributie nationala, suport tehnic, demonstratii la fata locului sau management de santier. Totodata, prin acest program se poate accesa online un soft personalizat ce calculeaza cu acuratete cantitatea de produse necesare pentru realizarea unui anumit proiect, precum si costul total al materialelor respective. Astfel, beneficiarii stiu exact cata caramida sa cumpere si cat ii costa, evitand costurile suplimentare si tinand bugetul sub control. Beneficiarii apreciaza faptul ca isi pot calcula ei insisi costul…

mai mult >
Ultima zi pentru asigurarea obligatorie a locuintelor. Ce risti daca nu inchei polita?

Ultima zi pentru asigurarea obligatorie a locuintelor. Ce risti daca nu inchei polita?

15 iulie, 2011

Astazi este ultima zi in care romanii care detin locuinte trebuie sa incheie o asigurare obligatorie. Proprietarii de case si apartamente au la dispozitie doua tipuri de polite: obligatorii, care despagubesc in limita de 20.000 de euro, si facultative, la pretul putin mai mari, cu valori mai mari ale despagubirilor. Persoanele care au incheiat o asigurare facultativa nu sunt mai trebuie sa cumpere una obligatorie. Astfel, daca detineti o asigurare facultativa a locuintei, puteti sta linistit, nefiind nevoie sa mergeti sa declarati acest lucru. Cei care nu reusesc sa incheie, pana la sfarsitul zilei de astazi, o poliÈ›a de asigurare a locuintei vor plati amenzi cuprinse intre 100 si 500 de lei. Ultimele estimari arata ca peste 40% din locuinte au deja polite de asigurare. Cum sa platesti…

mai mult >
Asigurarea de locuinta devine obligatorie de vineri. Lipsa acesteia este sanctionata cu amenda de pana la 500 de lei

Asigurarea de locuinta devine obligatorie de vineri. Lipsa acesteia este sanctionata cu amenda de pana la 500 de lei

14 iulie, 2011

Societatea care emite politele de asigurare obligatorie a locuintelor, PAID, va incheia protocoale de colaborare cu primariile si alte autoritati pentru vanzarea acestora si estimeaza ca cinci milioane de cladiri, reprezentand 60% din fondul locativ, nu sunt asigurate. "In sedinta de marti, Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a decis ca societatea de asigurare Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale (PAID) sa se implice in mod direct in vanzarea asigurarilor obligatorii ale locuintelor pe care le emite, denumite polite PAD. PAID va realiza acest lucru prin incheierea de protocoale de colaborare cu autoritatile statului sau alte entitati implicate in gestionarea programului national de asigurare obligatorie a locuintelor (cum ar fi primariile, asociatiile de…

mai mult >
Chitul de rosturi Microprotect pentru spatiile cu multa umiditate

Chitul de rosturi Microprotect pentru spatiile cu multa umiditate

14 iulie, 2011

Pentru finisari estetice si rezistente in timp ale lucrarilor facute in baie, bucatarie si nu numai, chitul folosit pentru gresie si faianta este esential. Pentru a nu repeta aceeasi lucrare prea curand, adica pentru a nu va forta nervii si buzunarul, alegeti materiale de calitate, este sfatul expertilor Ceresit. Asta va va ajuta sa va bucurati ani de-a randul de o camera sau un balcon care nu va "imbatrani". Ceresit va propune un produs care cu siguranta nu va dezamagi, Ceresit CE 40, un chit flexibil pe baza de ciment pentru placarea spatiilor expuse la multa umiditate, cum sunt cele din baie si bucatarie. Acest tip de chit flexibil, daca este pus corect, face ca nicio picatura de apa sa nu scape prin imbinari. Se poate folosi pentru rosturi de pana la 8 mm si este foarte rezistent la murdarie…

mai mult >