AIA PROIECT
Proiectare, urbanism și certificări, Arhitectura, consultanta & urbanism

AIA Proiect birou de proiectare selectiv si exclusivist pune la dispozitia beneficiarilor si partenerilor servicii complete care acopera o gama complexa in domeniul proiectarii, auditului si evaluarii constructiilor.
AIA Proiect combina cu succes competente si abilitati de arhitectura, instalatii si eficienta energetica, structura, studii specifice necesare avizarii sau obtinerii acordurilor simple si complexe, evaluarea autorizata de bunuri mobile sau imobile rezultand o lista completa de servicii precum:

 • Proiectare generala completa, proiectare rezidentiala, proiecte case (https://www.aia-proiect.ro/proiecte/), obiective comerciale sau industriale
 • Proiect tehnic complet cu detalii de executie si liste de cantitati
 • Devize de materiale, estimari de costuri
 • Securitate la incendiu (avizare si autorizare Pompieri / ISU)
 • Verificarea proiectelor prin verificatori autorizati
 • Certificarea performantei energetice
 • Calcul G, Studiu si Audit energetic
 • Studiu privind posibilitatea utilizarii unor sisteme alternative de eficienta ridicata
 • Studiu Geotehnic
 • Raport de evaluare imobiliara si Raport de evaluare bunuri mobile
 • Demersuri, consultanta si suport in obtinerea avizelor si acordurilor necesare autorizarii constructiilor
 • Cadastru si masuratori topografice
Intrarea Reconstructiei nr. 1, Sector 3, Bucuresti, Romania
Marcu Cornel
0722494447
detalii@aia-proiect.ro

Conectata la realitatile pietei si in stransa legatura cu beneficiarii, AIA Proiect este o companie tanara si puternica, in permanenta miscare pe toate palierele pe care activeaza. Furnizori de servicii atat pentru clienti mari in regim deschis sau in exclusivitate cat si pentru companii mici sau persoane fizice, abordam fiecare proiect in care suntem implicati cu seriozitate, promptitudine si integritate. Suntem dedicati fiecarei actiuni in care ne implicam si stam alaturi de beneficiarii si partenerii nostri pe intreaga perioada a proiectului furnizand solutii. Toate serviciile de proiectare furnizate de AIA Proiect sunt premium si urmaresc gradul de satisfactie ridicat al celor care le solicita. AIA Proiect este un partener pe termen lung al unor companii mari din Romania dar si al beneficiarilor SME (intreprinderi mici si mijlocii) si SOHO sau persoane fizice care apreciaza calitatea ridicata, seriozitatea, riguroziatatea si atentia la detalii.

La AIA Proiect cream satisfactie. Punem la dispozitia beneficiarilor intreaga noastra experienta cu scopul de a aduce un plus de valoare fiecarei idei comune dezvoltate. Fie ca vorbim de un proiect rezidential sau de un proiect industrial ori comercial de mai mare sau mai mica anvergura, imbinam succesul profesional, cu protectia mediului si responsabilitatea sociala urmarind un rezultat notabil atat din punct de vedere estetic, functional dar si economic.

AIA Proiect este un birou de proiectare prezent pe piata de profil din Romania inca din 2008 format din oameni tineri si pasionati. Suntem furnizori de servicii de excelenta dedicate partenerilor nostri, echipa noastra multidisciplinara acopera cu succes domenii precum arhitectura, ingineria, performanta energetica si evaluarea oferind servicii in domeniul proiectarii, auditului si certificarii energetice, evaluarii autorizate atat pentru bunuri imobile cat si pentru bunuri mobile, studii de specialitate si servicii de cadastru. Acoperim cu forte proprii si activ toate etapele, incepand cu studiul de fezabilitate, anteproiectul si tema, etapa de autorizare si ne implicam permanent in executia lucrarilor in calitatea data de beneficiarul pe care il reprezentam.

Suntem activi in mediul online si ne dorim ca blogul nostru Spatiul Domestic sa devina in timp o sursa de idei si inspiratie pentru oricine isi doreste sa traiasca fericit intrun mediu care sa-i faciliteze existenta dar in acelasi timp sa fie protejat de modificari ireconciliabile sau distructive. Credem ca armonia ar trebui sa fie dominanta principala a coexistentei noastre astfel incat generatiile viitoare sa beneficieze de toate avantajele pe care noi si cei dinaintea noastra le-au avut. Ideile pot suna bine iar la AIA Proiect le facem sa arate excelent. Folosim unelte de ultima generatie si vizualizam 3D variante intermediare si finala cu multa atentie la detalii pentru a face din munca noastra o experienta unica pentru clientii AIA Proiect. Punem la dispozitia beneficiarilor rapoarte etapizate si finale rezultate din calcule complexe de simulare a multor parametri necesari in definitivarea proiectului.

Contribuim la indeplinirea viselor, transformam ideile in realitate. Urmarim sa dezvoltam parteneriate pe termen lung, bazate pe incredere si sustinute de dorinta de a pune in opera obiectivele tuturor beneficiarilor nostri. Oferim rezultate masurabile de care suntem mandri.

Excelenta si profesionalismul in proiectare sunt cel mai bine reprezentate la AIA Proiect.