ALTECOVENT
Instalatii electrice, sanitare & termice, Ventilație

Reprezentam compania Altecovent SRL, specializata in comercializarea sistemelor de ventilator cu recuperare de caldura si a ventilatoarelor de baie.
De-a lungul timpului am reusit sa dezvoltam un proiect bine inchegat, in care scopul final este un client multumit. Tocmai de aceea, asiguram toate serviciile necesare pentru rezultate optime:

Asiguram o platforma online usor de folosit, de unde se pot comanda cele mai bune produse;
Personalizam fiecare proiect in parte, in asa fel incat rezultatele sa fie cat se poate de eficiente si economice;
Oferim consultanta profesionala si calculam fiecare detaliu al proiectelor pe care le preluam;
Putem aduce orice tip de componente pentru ventilatie centralizata, de la tubulaturi pana la distribuitoare. Aducem inclusiv componente care nu se regasesc pe website;
Asiguram montaj profesional;
Optimizam foarte bine preturile, in asa fel incat sa fie cele mai atractive din Romania.

Sisteme de ventilatie cu recuperare de căldura de o calitate excelenta

Bazandu-ne pe o experienta vasta in domeniu, am ales sa comercializam doar branduri in care avem 100% incredere, cum ar fi Aspira, Ventoxx, Aerauliqa, GetAir, Wafe, inVENTer sau Komfovent, Zehnder Comfosystems, Paul. Toate produsele realizate de aceste branduri sunt foarte bine gandite si asigura o functionare perfecta pe termen lung.

Corund, Nr. 836, Jud. Harghita
info@ventilatiecurecuperarecaldura.ro 0753967762

Beneficiaza de serviciile de consultanta
Nici in acest caz nu trebuie sa iei singur decizii si nu esti lasat sa te descurci singur. Echipa noastra specialziata te va ajuta sa faci alegerile potrivite pentru tine. Poti opta pentru serviciul de consultanta si vei afla de la expertii nostrii toate informatiile care te intereseaza.

In functie de casa pe care o ai sau de spatiul care trebuie ventilat poti alege varianta potrivita. Toate specificatiile sunt importante, dar cert este ca atunci cand alegi sa comanzi de la noi ai parte de produse de calitate, de la branduri renumite si apreciate. Acestea sunt foarte rezistente si te poti baza pe ele ani in sir.

Tot ce ai nevoie pentru sistemul de ventilatie
Partea si mai buna este ca poti comanda tot ce ai nevoie pentru a monta si a pune in functiune un sistem de ventilatie cu recuperare, de la noi. Plasarea unei singure comenzi iti poate aduce chiar la usa toate materialele si echipa specializata care le poate monta, daca alegi acest lucru.

Pentru ca in fiecare zi ai atat de multe lucruri de facut, cu siguranta nu iti permite timpul sa stai sa cauti pentru fiecare proces in parte variante diverse. Astfel ca tot ce trebuie sa faci este sa decizi ca vrei un astfel de sistem, sa te informezi cu privire la acesta, sa alegi si sa ceri ajutorul nostru.