ARMORUM.RO
Magazine, depozite & servicii, Magazin on-line

Armorum.ro – Magazin online cu echipamente de protecție individuală, industrială și medicală

Comercializăm o gamă extinsă de produse, atât pentru protecția muncii, cât și pentru protecția personală sau destinate încăperilor / suprafețelor. Suntem localizați în Sibiu; livrăm comenzile prin curier rapid pe întreg teritoriul României. Pentru toate produsele aflate în stoc, termenul de livrare este de 24-48 ore de la data plasării comenzii. Punem la dispoziția clienților mai multe variante de plată – ramburs, online cu cardul / transfer bancar. Asigurăm garanție, posibilitatea de retur / schimb, precum și consiliere gratuită prin telefon sau e-mail.

B-dul Victoriei, Sibiu, Romania
+40.770.492.358
vanzari@armorum.ro

Câteva din cele mai populare categorii de produse comercializate:

  • Îmbrăcăminte de protecție – salopete, pantaloni de lucru, geci de protecție, tricouri, combinezoane medicale, îmbrăcăminte reflectorizantă, în diverse culori, mărimi și modele.
  • Încălțăminte de protecție – bocanci de protecție și de lucru, pantofi de protecție / lucru, sandale, cizme de protecție, accesorii.
  • Produse de igienă și dezinfectare – geluri dezinfectante pentru mâini, soluții dezinfectante pentru suprafețe, șervețele dezinfectante;
  • Produse pentru protecție respiratorie – măști & semimăști – cu filtre detașabile, de tip chirurgical, FFP (1, 2, 3)
  • Ochelari de protecție;
  • Mănuși de protecție – de unică folosință, textile, din piele, impregnate;
  • Echipament pentru lucrul la înălțime – hamuri de siguranță, centuri de siguranță;
  • Aparatură & dispozitive de protecție – termometre digitale, lămpi UV germicide.

Cele mai populare branduri care pot fi regăsite în oferta noastră: Drager, 3M, CXS, Coverguard, Dunlop, DuPont, Hygienium, Garsport, Taparo.

Produsele comercializate pe Armorum pot fi utilizate cu succes în mai multe industrii, printre care: construcții, prelucrarea lemnului și metalelor, agricultură și silvicultură, spitale și clinici medicale, industrie alimentară, minerit, logistică și transporturi, laboratoare și fabrici chimice, apărare civilă. Pentru companiile din aceste industrii (și nu numai), care achiziționează cantități mai mari de produse, oferta Armorum prevede discount-uri per cantitate cu 2 sau mai multe praguri. Astfel, pe măsură ce cantitatea crește, prețul per bucată este din ce în ce mai redus. Discountul este vizibil și se aplică direct din pagina de produs.