Asevi
Materiale de constructii & Amenajari, Produse de curățenie

Detergenti eficienti pentru casa ta!
Lansat in 1965 in sufletul Spaniei, atunci cand o familie a pus bazele brandului ASEVI din dorinta de a deslusi toate tainele curateniei perfecte si a parfumurilor premium persistente, numele marcii ASEVI provine chiar de la initialele numelor celor cinci baieti ai fondatorului firmei Pons Quimicas SL Spania. Tehnologia de fabricare folosita, laboratoarele proprii si experienta acumulata de-a lungul celor peste 50 ani garanteaza pe deplin calitatea acestor produse.

Pons Ro Prodcom, compania care reprezinta in Romania brandul ASEVI, produce local intreaga gama de produse – uz casnic si profesional – prezenta pe rafturile magazinelor traditionale & moderne din intreaga tara (Kaufland, Mega Image, Cora, Metro, La Doi Pasi, Economat, magazinele de cartier). Portofoliul companiei include solutii pentru curatat suprafetele, dezinfectanti, detergenti si balsamuri de rufe, odorizante etc, in ultimii 3 ani – in paralel cu imbunatatirea formulelor de produs – ambalajele produselor ASEVI trecand printr-un amplu proces de rebranding.

Cu o echipa alcatuita din 25 angajati si o retea puternica de distributie, brandul ASEVI aniverseaza anul acesta 25 ani pe piata romaneasca.

La multi ani, Romania!

Bd. Metalurgiei, nr.454, Sect.4, Bucuresti
office@asevi.ro +40 021-3349966

Stim ca va plac produsele noastre. Si suntem tare fericiti sa comunicam constant cu voi pe Facebook, Instagram si canalul nostru Youtube. De aceea nu credem ca mai e cazul sa apelam la ‘reclama clasica’, pentru a fi remarcati. Calitatea excelenta a produselor ASEVI stim ca va ajunge sa-l convinga pana si pe ultimul client care inca nu ne cunoaste. Iertati-ne lipsa de modestie 🙂 Asa ca – in loc de spoturi publicitare – ne-am gandit ca v-ar putea atrage mai mult un serial hazliu cu personaje cu care poate aveti lucruri in comun. De ce sa nu ne bucuram impreuna de situatiile comice prin care am trecut, mai mult sau mai putin, cu totii? Asa ca haideti la drum alaturi de frumoasa Baby, cumintica Pisi, neindemanaticul Iubi, bagacioasa Tanti, vigilenta mama-soacra si alti invitati speciali! Un zambet pe buze sigur va vom aduce!