Big Weld
Instalatii electrice, sanitare & termice, Baterii sanitare

De ce sa ne alegi pe noi?

1)Caracteristicile principale ale produselor noastre sunt calitatea si durabilitatea. Facem din acestea doua cele mai importante obiective atunci cand oferim un serviciu.

2)SC Big-Weld SRL este o companie tanara, care si-a inceput activitatea in anul 2010 avand ca obiect principal de activitate sudura prin electrofuziune si cap-cap a tevilor de polietilena de inalta densitate, cu aparate de sudura Georg Fischer.

3)Principalul obiect de activitate il reprezinta prestarea de servicii de sudura prin electrofuziune si cap-cap a tevilor de polietilena de inalta densitate,iar ca obiect secundar de activitate avem comertul en-gros si en-detail al materialelor pentru instalatii.

4)Targetul nostru este sa ajungem in topul preferintelor clientilor din mediul online si offline (pe sectorul de instalatii industriale), imbunatatindu-ne mereu serviciile si gamele de produse oferite.

5)www.bwinstal.ro este definit de termenii încredere si know-how si isi propune sa informeze continuu clientii sai cu privire la noutatile din domeniul instalatiilor. In acest sens, in magazinul online www.bwinstal.ro utilizatorii pot afla informatii corecte si complete despre produse, fara a se deplasa la magazin evitand aglomeratia si costurile inutile.

Str. XI, 64M,Șag (Timiș)
office@bigweld.ro,tel: +4 0755 083 564

Compania Big-Weld este o prezenta activa si puternica pe segmentul de vanzari online, oferind clientilor posibilitatea de a achizitiona direct de la importator o gama larga de produse. Site-ul nostru www.bwinstal.ro promoveaza produse si servicii diversificate, acoperind o mare parte din nevoile clientilor din sectorul industrial si nu numai.