CID Corporate Construct
Magazine, depozite & servicii, Magazine de bricolaj

Povestea noastră a început în anul 2006 cu pasiune, dedicare și dorință de evoluție, atunci când a fost înființată CID Company, care a urcat rapid în topul distribuitorilor principali de materiale finisări construcții din România.

În 2014, societatea și-a schimbat denumirea în Cid Corporate Construct SRL, dar nu și principiile în care am crezut de la început. De la înființare și până astăzi am devenit o firmă cu tradiție și renume în domeniul construcțiilor și al distribuirii de materiale de construcții, având propriul depozit în București.

Firma noastră de construcții este un aliat de nădejde pe tot parcursul proiectului fiindcă asigură proiectare, echipă de meseriași și materiale de construcție - tot ceea ce are nevoie o persoană fizică sau juridică (cu acoperire pentru București și Ilfov). În depozitul online de materiale de construcții vei găsi o gamă diversificată de produse pentru amenajări exterioare și interioare, așa că te invităm să ne faci o vizită virtuală.

Garantăm clienților noștri profesionalism, eficiență și un raport calitate/preț execelent. Ne caracterizează implicarea constantă și atenția pe care o acordăm fiecărui detaliu. Dovada valorii noastre este prezentă în fiecare din cele peste 950 de proiecte pe care le avem în portofoliu. La acestea se adaugă tot atâția clienți mulțumiți de roadele efortului nostru.

Împărtășește-ne planurile tale și noi ne vom implica 100%, astfel încât proiectul final să îți depășească așteptările.

Bucuresti
Telefon:+40757083240 comenzi@cidconstruct.ro