Gresin Design SRL
Materiale de constructii & Amenajari, Gresie și faianță

Reprezentant Rosa Gres și Fixcer în România.
Gresin Design este o afacere de familie pornită din suflet și cu suflet în 2004.
Oportunitatea de a întâlni conducerea firmei spaniole Rosa Gres a deschis calea spre viitorul piscinei în România.
Rosa Gres este o companie din Spania, pionier în producerea gresiei extrudată, cu experiență de peste 180 de ani.
Un brand al Rosa Gres dezvoltat complementar este Fixcer. Fixcer produce întreaga gamă pentru instalarea corespunzătoare a plăcilor ceramice, gresiei porțelanate, pietrei naturale.
Gresin Design este reprezentantul Rosa Gres și Fixcer în Romania.
Produsele Rosa Gres și Fixcer oferă soluții complete pentru piscine publice sau private, terase exterioare, proiecte rezidențiale. Are o linie tehnică pentru fabrici din industria alimentară, crame, spații comerciale, etc.
Produsele Rosa Gres sunt recunoscute internațional și premiate.
Încet, dar sigur am încercat și am reușit să introducem aceste produse și în Romania prin asigurarea de asistență tehnică și consultanță.
Produsele fiind destul de tehnice se lucrează pe proiecte, prin colaboratori: firme de construcții, firme de piscine.
S-au realizat proiecte de piscine: piscine private, piscine publice la hoteluri, centre wellness & spa, bazine didactice de înot, bazine olimpice acreditate FINA.
S-au realizat multe proiecte în industria alimentară ( fabrici de mezeluri, lactate, avicole, abatoare, crame), dar și bucătării de restaurante, laboratoare de cofetărie și patiserie, etc.
Rosa Gres se preocupă în permanență de inovare, cercetare, pentru dezvoltarea de noi produse competitive, în trend, care să îmbine designul, aspectul cu respectarea tuturor Normelor Europene de siguranță.

Bucuresti
0722263526