Hattrick Sport
Constructii & Amenajari, Terenuri de Sport

Hattrick Sport, a apărut o dată cu dorința noasră de a oferi siguranța pe terenul de sport prin montarea unor suprafețe de joc profesionale. Bucuria primei reușite ne-a inspirat să ne dezvoltăm și să ne extindem activitatea pe întreg teritoriul României.
Astfel, din 2008, contribuim la creșterea calității și siguranței pe terenurile de sport, construind spații sigure, special amenajate pentru practicarea jocurilor sportive, pentru petrecerea timpului în aer liber, precum și pentru activitățile copiilor.
În 2022 am creat brandul GLOBAL SPORT. O umbrelă sub numele căreia am înglobat toate serviciile oferite. O etichetă a profesionalismului.

Rădăuți, jud Suceava
contact@gazonsportiv.ro; 0722 112 333

Global Sport este singurul membru din România al Consiliului European al Gazonului Sintetic. Firmă profesionistă de încredere clasată printre firmele cu cei mai buni montatori de gazon artificial din Europa.

Deținem un catalog de produse variat datorită colaborărilor cu mai multe firme din industrie. Amenajăm terenuri sportive folosind produse de top de la firme precum: Greenfields Olanda, Nurteks Turcia, Domo Grass Belgia, Hatko Turcia, Reform Sport Turcia, Conica ELveția, SMG Germania.

Firele de iarbă sunt fabricate de Ten Cate Grass-lider mondial de fibre sintetice de gazon; Oferim o variantă premium al gazonului deoarece acesta are mai multe fire de iarbă pe metrul pătrat ceea ce îl face mai rezistent și mai estetic (infillul cu nisip cuarțos este mai puțin vizibil).

Firma noastră pune la dispoziție clienților certificate de conformitate și garanție, certificate ISO, iar la cerere poliță de asigurare de garanție pentru bună execuție și întreținere.