Henkel Romania
Materiale de constructii & Amenajari, Adezivi

Henkel operează la nivel global cu inovatii, mărci şi tehnologii de vârf, grupate în trei divizii: Adhesive Technologies (Adezvi Tehnologii), Beauty Care (Produse cosmetice & de toaletă) şi Laundry & Home Care (Detergenţi & Produse pentru îngrijirea locuinţei).

Daniel Danielopolu 4 - 6, sector 1, Bucuresti
+ 40 21 203 26 92

In iunie 1923, in Dusseldorf Henkel livreaza prima comanda de adezivi, moment ce a constituit o piatra de hotar pentru nasterea unui business in care Henkel este lider mondial astazi, acela al Tehnologiilor de Adezivilor.

O parte integranta a acestui sector este divizia de produse chimice pentru constructii. In completarea produselor din categoriile noastre principale - adezivi pentru gresie si faianta, hidroizolatii, termoizolatii pentru locuinte; oferim si o gama variata de produse speciale si sisteme de solutii pentru a raspunde cerintelor industriei si ale specialistilor din constructii.

Sectorul acesta este intr-o continua crestere si din acest motiv, in 1986 Henkel a achizitionat brandul Ceresit, care era lider in termo si hidroizolatii. Ca urmare a aceste achizitii, Henkel si-a marit portofoliul de produse, in vederea construirii si consolidarii pozitiei ocupate in Europa de Est, cat si pentru continuarea expansiunii in Asia, Orientul Mijlociu si America Latina.