MARCOSER
Magazine, depozite & servicii, Magazin on-line

Marcoser este o afacere de familie, 100% românească, lider pe piața din România în ceea ce privește consultanța în horticultură și furnizarea unei game largi de produse de care legumicultorii au nevoie, de la înființarea culturilor și până la recoltare.

Începând din 2005, Marcoser a stabilit relații de colaborare cu peste 200 de distribuitori din România și din Republica Moldova, facilitând astfel accesul fermierilor din toate zonele agricole la inputurile necesare in horticultura.

Suntem o mână de oameni tineri, profesioniști și foarte bine pregătiți. Formăm o echipă responsabilă și foarte implicată în activitățile pe care le desfășurăm.

Suntem pasionați de cercetare și, ca ingineri specializați în horticultură, punem accent pe calitatea produselor pe care le oferim și pe care le testăm în ferma noastră din comuna Matca, județul Galați. Tot aici sunt localizate și magazinul nostru precum și sediul central.

Dacă doriți să aflați mai multe despre noi, produsele noastre și serviciul de consultanță pe care îl oferim fermierilor din România, vă rugăm să vizitați site-ul nostru www.marcoser.ro

STRADA PRINCIPALĂ, NR. 1A1, COMUNA MATCA, JUDEȚUL GALAȚI, ROMÂNIA
office@marcoser.ro / 0374.080.808

▶ O solutie completa pentru cultivatorii de legume

Furnizam clientilor nostri produse, tehnici si servicii de cea mai inalta calitate la preturi corecte si dupa ce au fost testate in ferma Marcoser din comuna Matca pentru a verifica daca sunt conforme conditiilor de mediu din tara noastra.

Oferim o gama larga de produse care vin in ajutorul legumicultorilor de la semanat pana la recoltat.

▶ Ne transformam visul in realitate

Scopul nostru este de ajuta fermierii din Romania sa obtina culturi de legume mai roditoare, fara reziduuri de pesticide si mult mai sanatoase pentru consumatori.

Mai vrem ca fermierii pe care ii consiliem sa aiba profit pentru munca lor, sa fie mandri de afacerea lor si sa-i inspire si pe altii sa intre in grupul cultivatorilor de legume.