Mesteri Locali
Media & Marketing & Events, Publicatii de Profil

Mesteri Locali este o platforma online care conecteaza proprietari care au nevoie sa realizeze reparatii si renovari cu meseriasii din zona.

Lansat in 2019, site-ul nostru ofera servicii gratuit, atat particularilor care cauta un meserias de incredere, cat si profesionistilor care doresc sa isi construiasca o reputatie online solida.

Pana in prezent, clientii au postat peste 1000 de cereri de reparatii si renovari iar meseriasii din zona au raspuns cu peste 5000 de oferte de pret, ajutand astfel peste 80% din clienti sa gaseasca un electrician autorizat, un instalator bun sau un zugrav priceput.

Promovam meseriasii in mediul online - fiecare profesionist are o pagina de profil, un profil public, in care sunt listate serviciile oferite, recenziile primite, poze cu proiectele executate de acestia si nu numai. Acest profil ofera clientilor posibilitatea de a cauta si contacta direct meseriasul, gasindu-l usor in functie de locatie si serviciul oferit. Totodata meseriasii primesc notificari atunci cand o lucrare noua este disponibila in zona, iar daca sunt disponibili si interesati pot trimite o oferta de pret clientului.

Clientii au posibilitatea de a solicita oferte de pret gratuit pentru a compara profile, oferte de pret, recenzii si multe alte informatii, iar atunci cand au gasit meseriasul ideal pot decide cu cine doresc sa colaboreze. Acest lucru este foarte avantajos pentru particulari deoarece isi pot continua treburile fara sa fie nevoiti sa alerge dupa meseriasi. In mod normal platforma ofera sugestii de meserasi in cateva minute de la publicarea unei lucrari.

Bucuresti, Sector 3
Centru de Asistenta | Mesteri Locali suport@mesterilocali.ro