PIATRAONLINE
Materiale de constructii & Amenajari, Piatra naturală

PIATRAONLINE este unul dintre cei mai importanți furnizori de piatră naturală și primul magazin online dedicat exclusiv pietrei naturale. Compania pune la dispoziția clienților săi peste 1.500 de tipuri de produse pentru amenajări interioare și exterioare, de spații private și publice.
PIATRAONLINE comercializează produse dedicate unui număr mare de clienți, persoane fizice, arhitecți, firme de construcții sau dezvoltatori imobiliari. Compania are peste 40.000 de proiecte finalizate și o experiență vastă în amenajările cu piatră naturală.

Aleea Teisani, 137A, Sector 1
office@piatraonline.ro 021 9907

Cu o experiență de peste 13 ani în comerțul online și offline cu piatră naturală, compania selectează și importă cele mai bune produse din toate colțurile lumii, din țări din Asia și până în America de Sud.
PIATRAONLINE a fost înființată în anul 2007 de către doi pasionați de arhitectură și construcții, Mariana și Sergiu Constantinescu – Brădescu, care au construit acest business cu pași mici, dar siguri, astfel că astăzi furnizează o gamă largă de piatră naturală de calitate, la prețuri accesibile, dar fără a face compromisuri legate de oferta de servicii și suport.