REGATA
Magazine, depozite & servicii, Magazine de bricolaj

Povestea Regata

Povestea Regata incepe in anul 1993 si reprezinta afacerea de succes a unui antreprenor ambitios si devotat: Ionel Misu. Acesta a pus bazele celei mai mari companii din domeniul importului de placi ceramice, din Romania, companie cu capital exclusiv romanesc. Impreuna cu fiul sau, Catalin Misu, fondatorul REGATA a reusit sa puna bazele unei retele nationale de distributie, care continua sa se dezvolte si in prezent. Acum, Catalin Misu este cel care a preluat misiunea sa duca mai departe amintirea tatalui sau prin conducerea si dezvoltarea constanta a companiei.

Ce inseamna Regata?

Regata inseamna mai mult decat o companie, reprezinta o familie unita, care indeplineste cu succes visul lui Ionel Misu, acela de a ajuta cat mai multe persoane sa-si amenajeze casa dupa bunul plac, oferind o gama variata de produse. Pentru ca acest vis sa devina posibil, REGATA si-a dezvoltat treptat portofoliul, spatiile de depozitare, gama de produse, dar si numarul de parteneriate cu producatorii nationali si internationali.
Compania a debutat cu putini oameni la inceput, insa, in prezent, a ajuns sa detina 8 depozite, cu peste 60.000 de metri patrati spatii de depozitare, 4 magazine, Showroom-uri in Targoviste si in Constanta; o retea proprie de agenti prezenti in fiecare judet din Romania si propria flota de autocamioane pentru a livra cat mai rapid produsele catre clientii REGATA. Totul a fost posibil datorita creativitatii si persverentei intregii echipe. Pe langa cifre, REGATA pune accent pe capitalul uman, astfel ca in prezent, compania numara peste 250 de angajati la nivel national.

Regata inseamna si importatorul NUMARUL 1 in domeniul importului de placi ceramice, din Romania.
Pe langa placile ceramice (gresie si faianta), Regata comercializeaza peste 8000 de produse din categorii diverse: materiale de constructii, amenajari interioare, termice, sanitare, electrice si pentru gradina. Majoritatea produselor pe care le importam provin din tari precum China, Ucraina, Spania, Italia, Turcia sau India. Totodata, intreaga echipa de vanzari ofera servicii de consultanta, logistica si asistenta telefonica fiecarui client, atat in cadrul magazinelor fizice REGATA, cat si clientilor magazinului online www.regata.ro.

Realizarile Regata

La scurt timp dupa ce compania debutat, am reusit sa obtinem titlul de cel mai mare importator de gresie si faianta din Romania. In 2019 am lansat magazinul online www.regata.ro, oferindu-le clientilor posbilitatea sa isi achizitioneze pentru acasa, toate produsele de care au nevoie, chiar din confortul propriei locuinte. Cu o echipa de oameni tineri si profesionisti, magazinul online www.regata.ro a depasit predictiile de vanzari pentru primul an de functionare. In 2021, datorita solicitarii crescute pentru produsele REGATA in zona de sud-est a tarii, am venit in sprijinul clientilor nostri si am deschis primul showroom din Constanta, unde acestia vor gasi expuse produsele din cele mai noi colectii de gresie si faianta, precum si cele mai recente produse din categoria amenajarilor interioare. Tot in cursul anului 2021, am deschis primul spatiu dedicat exclusiv depozitarii de placi ceramice, depozit care poate stoca peste un milion de metri patrati de placi ceramice simultan.

Planuri de viitor

REGATA este cel mai mare importator de gresie și faianță din România. De-a lungul timpului am dezvoltat parteneriate solide cu cei mai importanți producători la nivel national si internațional. Prioritizăm continuu nevoile clienților noștri, astfel că, în momentul de față, suntem unic importator în România pentru game intregi de produse. Gama produselor comercializate este generoasa, depasind peste 8000 de modele, cu stocuri permanente din categorii diverse precum gresie și faianță, amenajări interioare, instalații sanitare și termice, electrice. Produsele pe care le comercializăm sunt atent selecționate pentru menținerea celui mai înalt standard de calitate și design, în ton cu tendințele pieței.

Ne propunem sa evoluam treptat si sa dezvoltam constant gamele de produse pentru a acoperi cat mai bine nevoile si exigentele clientilor nostri, fie ca acestia cauta produse pentru constructia casei, amenajarea sau renovarea casei.

In perioada imediat urmatoare, ne-am propus sa deschidem o serie de Showroom-uri in toata tara, pentru a veni cat mai aproape de clientii nostri. Astfel, intr-o prima faza, vom deschide magazine de prezentare in Brasov, Iasi, Cluj si Timisoara, urmand ca dupa aceea, sa deschidem o serie de magazine la nivel national.

Str. Laminorului, 65, Targoviste, Dambovita
0245 215 614