Sipex Company
Materiale de constructii & Amenajari, Adezivi

Sipex Company isi desfasoara cu succes activitatea, in domeniul distributiei materialelor pentru constructii si finisajelor interioare, atat in mediile din zona de consum cat si in cele din zona industriala, incepand cu anul 1997.
In 24 de ani, compania a evoluat de la un spatiu de depozitare la 12 centre logistice care fac posibila livrarea in conditii optime, pe intreg teritoriul tarii: Aricestii Rahtivani (Prahova), Bucuresti, Pantelimon (Ilfov), Focsani, Suceava, Craiova, Ramnicu Valcea, Cluj, Piatra Neamt, Iasi, Timisoara si Brasov.
Ploiesti

Showroom/Sediu: Aricestii-Rahtivanisat Aricestii-Rahtivani, nr.1, DN 72, KM 8, jud. Prahova

Bucuresti :DepozitB-dul Timisoara, Nr.100, sector 6, Bucuresti

Focsani: DepozitCalea Munteniei T 83P435

Cluj: DepozitB-dul Traian Vuia, Nr.206

Craiova: DepozitLoc. Carcea, Calea Bucuresti nr. 4, Jud: Dolj

Piatra Neamt: Depozitsat. Izvoare, Com.Dumbrava Rosie,str.Serei, nr.7, Jud. Neamt

Iasi: DepozitBdul. Chimiei nr.12, Jud. Iasi

Suceava: DepozitStr. Sucevei, nr. 81, sat Bosanci, com. Bosanci, Jud Suceava

Timisoara: DepozitCalea Buziasului, nr. 93-95, jud. Timis

Ramnicu Valcea: DepozitCom Budesti sat Racovita nr 284 jud Valcea

Pantelimon: DepozitOras Pantelimon B-dul Biruintei nr 189

Brasov: DepozitLocalitate Prejmer, Sat Prejmer: str. Brasovului, nr 162

Sediu:Aricestii-Rahtivani, nr.1, DN 72, KM 8 jud. Prahova
0733080808

Drumul urmat a fost plin de provocari, intrebari si momente de reflectie. Toate acestea ne-au determinat sa mergem inainte, castigand ani de experienta in abordarea relatiilor cu clientii si partenerii nostri si anticiparea nevoilor acestora, in gasirea solutiilor optime si ideilor care sa corespunda cel mai bine cerintelor lor, reusind astfel sa ne atingem obiectivul, devenind al doilea distribuitor din Romania in domeniul materialelor si finisajelor in constructii.
Sursa de inovatie o regasim in companiile partenere, in potentialul de dezvoltare a relatiilor cu acestia si in reputatia brand-urilor distribuite.
Am dezvoltat relatii de parteneriat: Henkel Romania(de peste 20 de ani), Saint-Gobain Romania Construction Products (de peste 15 ani), SANEX SA, Knauf, Austrotherm, Swisspor SA, Baumit Romania, Wienerberger, Tondach Romania, Brikston Construction Solutions SA, Holcim SA, ACO, Holver, Kronospan Trading, Romstal.
Din 2017, Meffert A.G devine partenerul companiei Sipex pe piața din România, moment care coincide cu obtinerea licențelor düfa și Profitec in România și Bulgaria.
Sipex Company deține în portofoliul său, pe lângă mărcile düfa și Profitec, mărcile proprii „Mesterica” și „Profit” si marcile consacrate: Ceresit, Moment, Rigips, Isover, Weber, Sadolin, Knauf, Cesarom, Austrotherm, Swisspor, Kraft, Baumit, Porotherm, Tondach, Terca, Semmerlock, Brikston, Soceram Durotherm, Holcim, Cemrom, ACO, Kronospan.

https://www.sipex.ro/;

https://www.sipex-online.ro;

https://www.sipexcomenzi.ro