SKUT.RO
Instalatii electrice, sanitare & termice, Sisteme de securitate și automarizări

Aparut in 2014 drept un magazin online, SKUT.ro este rezultatul fuziunii dintre o echipa pasionata de domeniul securitatii si CCTV-ului de mai bine de 20 de ani, si o echipa la fel de pasionata de marketing. Intalnirea dintre cele doua tabere a adus la formarea SKUT.ro, fiind unul dintre magazinele de incredere si cu o varietata larga de produse.

Str. Dimitrie Pompei nr. 8, Cladirea Feper (parter), Bucuresti, sector 2
0723 344 844
comenzi@skut.ro

SKUT.ro isi propune si reuseste pe aceasta cale sa ofere clientilor servicii de cea mai buna calitate. Pe langa produsele de ultima generatie disponibile, echipa SKUT.ro este atenta si grijulie cu clientii, oferind suport tehnic gratuit post-vanzare, asigurand clientii ca produsele lor sunt compatibile si vor functiona fara probleme.

Feedback-ul oferit de clienti este pozitiv si se incearca mentinerea unui grad ridicat de servicii de calitate la un pret competitiv. De asemenea, SKUT.ro incearca sa ofere o varietata larga de produse pentru clientii sai, avand in portofoliu peste 2000 de produse diferite.

SKUT.ro se focuseaza sa tinteasca nevoile clientilor si sa le ofere o gama larga de produse din care pot alege, dar si servicii de cea mai buna calitate. SKUT.ro este si o sursa de informare pentru clientii cu mai putine cunostinte tehnice in domeniu, punand la dispozitia lor tutoriale si review-uri la produsele comercializate.

SKUT.ro este un jucator importat care a reusit in mai putin de 3 ani sa ajunga in preferintele cumparatorilor, cresterea de la an la an fiind de 100%. Acest lucru se datoreaza strategiei adoptate si prin felul in care magazinul isi respecta clientii si onoreaza toate comenzile.

La SKUT.ro veti putea gasi produse diverse precum DVR-uri si NVR-uri, camera de supraveghere cablate sau wireless, sisteme de alarma, videointerfoane, interfoane, kit-uri automatizari, accesorii auto etc.