Sophia Home Decoration
Decoratiuni, Perdele, draperii, galerii & accesorii

Sophia Home Decoration, brand 100% românesc cu o experiență de 17 ani pe piața decorațiunilor interioare, detine o retea de 26 de magazine proprii și în sistem de franciză în principalele orașe din România.

În calitate de producător şi editor de colecţii, Sophia reuşeşte să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi la nivel naţional şi internaţional cu o gamă completă de produse constând în: perdele și draperii ready-made sau la comandă, țesături disponibile în peste 1600 de modele sau personalizate la cerere, fețe de pernă, cuverturi, pleduri, traverse de pat, fețe de masă, lenjerii, sisteme de prindere, canafi, flori decorative, mobilier.

Valea Lupului, DN 28 nr. 36A, Iasi
office@sophia-romania.ro / 0753 067 277

Echipa Sophia a realizat peste 12000 de lucrări pentru reședințe private, a participat la redecorarea a peste 8 muzee printre care amintim: Teatrul Național Vasile Alecsandri din Iași, Palatul Memorial ”Al. I. Cuza” de la Ruginoasa, Muzeul Unirii din Iași, Muzeul Mihail Kogălniceanu din Iasi.

În același timp firma și-a consolidat poziția de furnizor de decorațiuni textile pentru industria HoReCa, având, până în prezent, în portofoliu mai mult de 60 de hoteluri și pensiuni, 80 de restaurante și cafenele.