TONCORNER
Magazine, depozite & servicii, Magazine de bricolaj

TonCorner este un boutique seducător de vopsea decorativa care distribuie în România brand-ul Ressource Peintures, propunând soluții de decorare prin vopsea si tapet, eliberând vopseaua lavabila din șantier și redând-i locul meritat in zona de design si amenajare.
Vopseaua lavabila Ressource este un produs de înalta calitate, « 100% made in France », care urmărește păstrarea si continuarea tradițiilor artizanale, patrimoniale franceze. Cea mai frumoasa poveste este însă cea a culorilor, peste 900 de nuanțe unice, născute din colaborări constante cu pasionanți de culoare, arhitecți, designeri de interior sau fashion. Ressource Peintures este un creator de culoare, o constanta in anturajul color fashion, decor și creație artistică în general.
In boutique-ul TonCorner, pe lângă cele mai frumoase culori, veți găsi consiliere în alegerea și asocierea culorilor, a finisajelor și a celor mai potrivite armonii cromatice, in funcție de lumina, orientare, destinație, dar mai ales pe măsura personalității voastre.

Bd. Ion Mihalache 127
office@toncorner.ro 0747.161.177