UNIC STAR
Magazine, depozite & servicii, Servicii imobiliare

Unic Star este singura agentie imobiliara din Statiune turistica Rasnov cu o experienta de 11 ani, gasim solutii si atingem cu succes obiectivele propuse.

Sos. Branului Nr. 12 , Rasnov, Brasov
0745.984.383
0740.071.310

Pentru a putea oferi servicii de calitate clientilor nostrii am obtinut inca din anul 2005:

  1. LICENTA IMOBILIARA
  2. ATESTAT IMOBILIAR

Tipuri de proprietati si zone acoperite de agentia Unic Star:

  1. Toate tipurile de proprietati incepand cu terenuri intravilane, extravilane, terenuri pentru investitii, apartamente, case si bineinteles pensiuni si hoteluri.
  2. Activam in cele mai cautate zone turistice din tara: Rasnov, Poiana Brasov, toata zona Bran, Moeciu, Cristian, Valea Prahovei si imprejurimi.

Serviciile oferite de agentia Unic Star sunt urmatoarele:

  1. Cu perseverenta si ambitie am capatat experienta necesara pentru a oferi, in primul rand consultanta juridica si imobiliara, consiliere financiara si servicii de calitate.
  2. Avem competenta de a evalua si a verifica veridicitatea tuturor actelor implicate in tranzactiile imobiliare pentru a proteja clientii de orice incercare de fraudare.
  3. Ne asiguram ca proprietatile tranzactionate nu sunt subiectul unor eventuale litigii, datorii sau ipoteci.
  4. Pentru vanzatori oferim consiliere in vederea stabilirii unui pret corect, evaluarea imobilului, introducerea in baza de date si promovarea acestuia in medii mixte pentru o vizibilitate maxima.
  5. Pentru cumparatori, in functie de cerintele si bugetul de care dispun, implementam cele mai eficiente solutii ce urmaresc interesele lor pentru orice tip de tranzactie imobiliara, intr-un mod eficient si profesional.

Avantajele colaborarii cu agentia imobiliara Unic Star:

Agentia se ocupa de intregul proces ce implica intocmirea dosarului necesar pentru incheierea tranzactiei in mod legal, scutind astfel timpul clientilor si facand posibila incheierea cat mai rapida a contractelor in momentul in care s-a ajuns la o intelegere intre parti.

Am dobandit o reputatie ca intermediar corect si serios , obtinand acest lucru prin intelegerea tendintelor, adaptibilitate si promptitudine la cerintele pietei.

Calitatea si performanta sunt esentiale pentru asigurarea celor mai bune servicii imobiliare. Agentia imobiliara Unic Star stie ce inseamna un client multumit datorita numeroaselor recomandari obtinute. Am pus, in primul rand, suflet in relatiile cu clientii nostrii, apoi, seriozitate, corectitudine si suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari.