Termoizolatie, hidroizolatie, fonoizolatie

Casa ta va deveni cu adevarat un spatiu intim, in care te vei simti confortabil si in siguranta, dupa ce te vei asigura ca este corect izolata termic, impotriva umezelii si fonic. Optiunile sunt multe, dar probabil ca putine se potrivesc nevoilor tale. Afla aici care sunt acestea.

Acoperisul unei cladiri pe care s-a pus polistiren si care urmeaza sa fie hidroizolata.

Hidroizolatii Conduraru – 15 ani de experienta!

02 februarie, 2016

Compania Conduraru Grup activeaza in domeniul constructiilor, prin furnizarea si montajul sistemelor integrale de izolatii, fiind specializata pe sectorul lucrarilor de hidroizolatii si termoizolatii, pentru constructii civile si industriale deopotriva, atat pe plan local, in Bucuresti, cat si la nivel national (in toata tara). Serviciile oferite cuprind atat lucrari de la zero, in cadrul proiectelor de ridicare a imobilelor, incepand cu infrastructura unui imobil, unde avem lucrari de hidroizolatie radier, hidroizolatie fundatie, la suprastructura imobilului, hidroizolatie terasa, in diverse structuri de terasa circulabila, terasa necirculabila, terasa inversata, acoperisuri inierbate, atat prin realizarea teraselor cu vegetatie, cat si prin lucrari de reabilitare, in cazul sistemelor deteriorate.…

mai mult >
on

Cum hidroizolam beciul?

06 august, 2015

Atat la casele vechi, cat si la cele noi, beciul reprezinta solutia cea mai buna pentru depozitarea si pastrarea in conditii optime a diferitelor preparate pentru sezonul rece, alimentelor, bauturilor si a altor asemenea produse. Intr-o astfel de zona, avem, de regula, o temperatura mai scazuta. Problemele unui beci incep atunci cand umiditatea sau umezeala devin de necontrolat, afectand atat structura constructiei, cat si spatiul interior. Fiind o structura aflata sub nivelul solului, partial sau total, este foarte important sa executam toate lucrarile necesare pentru a proteja structura de actiunea umezelii din sol si a termoizola suprafetelor exterioare, a caror incalzire sau racire pot afecta conditiile de pastrare din beci. Discutam atat despre hidroizolarea suprafetelor aflate in contact…

mai mult >
on

Termoizolarea suplimentara

14 iulie, 2015

Termoizolarea este o lucrare ce se impune la orice tip de constructie realizezi, plecand de la diverse anexe, constructii de mica importanta sau diferite constructii pentru utilitati (camine de exemplu), trecand prin aria personala a fiecaruia, reprezentata de casele individuale si ajungand la constructiile industriale. In fiecare din acestea, gasim elemente care impun utilizarea unei solutii de izolare, fiecare cu gradul impus de conditiile de exploatare si confort necesare. Daca ne referim strict la constructiile individuale – casele familiale realizate in ansambluri rezidentiale sau in mod individual - in regie proprie, fiecare din acestea trebuie izolata cat mai bine. Este evident ca alegerea solutiei de termoizolare se face in mod individual, tinand cont de specificul fiecarei cladiri,…

mai mult >
on

Hidroizolarea balcoanelor si teraselor

08 iulie, 2015

Balcoanele si terasele sunt prezente aproape la orice constructie si au rol arhitectural, decorativ dar si de recreere. Dincolo de aspectele estetice si functionale pe care le poate avea un astfel de spatiu, aceste structuri ce sunt utilizate temporar si avand o suprafata relativ redusa necesita o protectie speciala pentru a rezista in conditii cat mai bune la agresiunea mediului exterior, conditiilor meteo. Actiunea acestor factori le predispune la eroziunii ca urmare a situatiilor de mai jos: - in zilele calduroase, balcoanele si terasele orientate spre sud pot atinge temperaturi de pana la 70°C. In sezonul rece temperaturile pot sa scada pana la -25/-30°C; - ploaia, zapada acumulata si topita precum si fluctuatiile mari de temperatura pot restrange utilizarea balcoanelor. Din aceste considerente,…

mai mult >
on

Cu ce material iti poti izola podul casei

25 iunie, 2015

Termoizolarea peretilor casei se realizeaza cu polistiren, acesta fiind cel mai utilizat material in momentul de fata. Termoizolarea podului casei este si ea o operatiune necesara pentru obtinerea eficientei energetice a locuintei. Din fericire, termoizolarea podului poate fi facuta cu o mare varietate de material, atat conventionale, cat si ecologice. Iata ce variante ai la indemana. Lana minerala este un material conventional, realizat dintr-un amestec de piatra bazaltica, in proportie de 25%, si otel reciclat in proportie de 75%. Lana minerala prezinta un mare avantaj: este ignifuza. In plus, poate fi reciclata, are o durata mare de viata si nu mucegaieste. Dar acest material are si dezavantajele lui: nu este biodegradabil si irita pielea, ochii si gatul. Fibra de sticla este un foarte…

mai mult >