on

4 din 10 proprietari de pisici resimt mirosul neplacut generat de litiera acesteia

09 decembrie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Stim cu totii ca pisicile sunt animalute curate, acestea se ingrijesc singure in mod natural. Mai mult decat atat, pisicile isi petrec pana la 30% din viata ingrijindu-se. Cei care au drept prieten de nadejde o pisicuta stiu ca pe langa momentele minunate petrecute alaturi de micile feline, au o serie de responsabilitati care cad in sarcina lor, iar curatarea litierei este una dintre ele.

Problema litierei se pune mai ales in cazul pisicilor de apartament. Pisicilor nu le place sa foloseasca o litiera murdara, iar pentru a nu deveni o problema pentru ele, dar nici pentru tine sau familia ta, aceasta trebuie curatata regulat.

Cu toate ca pisicile sunt curate, ele ingropandu-si nevoile de fiecare data cand folosesc litiera, aceasta trebuie curatata si igienizata zilnic.

Pentru ca ne-am dorit sa  intelegem mai bine nevoile micilor feline, impreuna cu Zeolites Production, am realizat un studiu despre pisicile de apartament, la care au participat 100 de proprietari de pisici.

Studiul “Confortul pisicii de apartament” s-a desfasurat in perioada 4-11.11.2019. Iar in perioada 11-30.11.2019, 15 participanti au testat produsul Meow, un aditiv 100 % natural care vine in completarea nisipului sau silicatilor pentru litiera pisicii si indeparteaza cu succes mirosurile neplacute. 

Iata rezultatele studiului:

  • 4 din 10 proprietari de pisici resimt mirosul neplacut generat de litiera micii feline.
  • 58% dintre respondenti au declarat ca locul litierei este in baie, restul de 42% au declarat ca locul litierei este in hol, balcon, sufragerie, dormitor si chiar bucatarie.
  • 83% din respondenti au afirmat ca nu au folosesc covoras pentru litiera.
  • Nisipul care formeaza bulgari (pe baza de bentonita) este preferat de majoritatea respondentilor (61%), iar asternutul pe baza de cristale de silicat ocupa locul secund in preferinte (30%).
  • 83% dintre respondenti nu au stabilit un buget de intretinere dedicat pisicii.
  • 75% dintre respondenti au declarat ca fiecare pisica are litiera ei, iar in restul cazurilor (25%) mai multe pisici folosesc aceeasi litiera.

Partea cea mai interesanta a studiului a fost, bineinteles, testarea produsului Meow. Meow este un aditiv 100% natural cu un rol foarte bine definit, si anume de a neutraliza mirosurile neplacute. Produsul se utilizeaza foarte usor, in doua modalitati: fie se aplica un strat subtire in litiera pisicii, deasupra nisipului existent, fie se adauga in momentul in care se schimba nisipul existent.

Aditivul Meow:

  • Este un produs BIO;
  • Elimina 100% mirosurile excrementelor si absoarbe umiditatea;
  • Nu se lipeste de blana sau de ghearele animalului;
  • Este usor de utilizat, iar pentru a fi eficient se aplica un strat subtire deasupra nisipului existent;
  • Rezista o perioada mai lunga de timp. De aceea este recomandat inclusiv pentru plecarile in vacanta;
  • Nu este toxic;
  • Inhiba multiplicarea bacteriilor;

Pentru ca mirosul neplacut generat de litiera este resimtit de proprietarii de pisici intrebarea principala a testului a fost “Meow a eliminat toate mirosurile neplacute din litiera?”.

3 respondenti au acordat produsului nota 10, 6 respondenti nota 9, 4 respondenti nota 8, 1 respondent nota 7 si un altul nota 6.*

Stim cu totii ca pisicile nu accepta foarte usor schimbarile, cu toate acestea, 13 respondenti au acordat nota 10, iar 1 respondent nota 9, pentru usurinta cu care pisicile au acceptat produsul Meow.

Produsul Meow va fi lansat pe piata la inceputul anului viitor, pentru mai multe detalii accesati Meow sau Zeolites Production.

*Notele au fost acordate pe o scara de la 1 la 10, unde 10 este nota maxima si 1 nota minima.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Ce trebuie sa stii atunci cand alegi o pisica drept animal de companie Ce trebuie sa stii atunci cand alegi o pisica drept animal de companie
Paduchii de gaina – Cum scapi de ei si de ce varul nu este solutia potrivita Paduchii de gaina – Cum scapi de ei si de ce varul nu este solutia potrivita
Grija sporita pentru caini pe perioada iernii Grija sporita pentru caini pe perioada iernii
Cum sa ingrijesti papagalul Cum sa ingrijesti papagalul
Sfaturi pentru ingrijirea broastelor testoase Sfaturi pentru ingrijirea broastelor testoase
Paduchii de gaina: 5 solutii de combatere propuse de cititorii nostri Paduchii de gaina: 5 solutii de combatere propuse de cititorii nostri

Vezi mai multe articole