WinSun Decoration Design Engineering construieste casele cu ajutorul a 4 imprimante de 3D, fiecare masurand aproximativ 10 metri latime si 6 inaltime, iar pentru a lipi straturile constructiei unul de celalalt, compania chineza produce un ciment special.
Pe langa avantajul dat de rapiditatea constructiei, aceste case printate sunt considerabil mai ieftine si mai mult de atat, nu reprezinta un hazard ecologic pentru mediul inconjurator. Pentru fiecare 195 de metri2 de suprafata construita, compania chineza cere aproximativ 5 000 $.
Printarea 3D ofera posibilitatea clientilor de a alege un tipar prestabilit de casa sau posibilitatea de a personaliza unul, pentru a le fi pe plac. In ceea ce priveste materialele de constructie, acestea sunt verificate din punct de vedere al sigurantei si al integritatii structurale.
Conform celor de la WinSun Decoration Design Engineering, intentia este schimbarea modului de gandire al consumatorului in ceea ce priveste planul de constructie al unei case: totul poate fi personalizat si livrat in cel mai scurt timp posibil.
1 Comentariu
marcy
08 noiembrie, 12:08
si tehnologia asta 3d in romania cine face ?avind in vedere costurile si ecologizarea si bineinteles fara agenti chimici nocivi!