Adunarea Generala a hotarat ca toti membrii comitetului executiv sa primeasca remuneratii lunare. S-au incalcat sau nu prevederile legale? Cu precizarea ca avem un comitet format din 11 persoane.
Ion Trandafir (Bucuresti)
Actele normative in vigoare lasa la latitudinea Asociatiei atat numarul, cat si cuantumul sumelor aprobate, considerand ca nimeni nu poate sa cunoasca bine conditiile in care isi desfasoara activitatea o Asociatie de Proprietari si ca nici o asociatie nu-si poate neglija propriul interes. Pentru ca, sigur, si de cuantumul acestor remunerari depinde valoarea contributiei fiecarei familii la cheltuielile de intretinere.
Din cei cinci membri ai comitetului executiv au mai ramas doar trei, vicepresedintele demisionand, iar presedintele mai apoi refuzand sa mai detina o astfel de functie. Comitetul executiv mai poate astfel sa-si desfasoare activitatea? Si este posibil ca membrii ramasi sa-si desemneze un alt presedinte?
Niculae Ilie (Bucuresti)
Desigur, pana la urmatoarea adunare generala, cineva trebuie sa-si asume rolul de coordonator al activitatii. Cata vreme aveti un administrator bun, gospodar, si o comisie de cenzori activa care sa vegheze asupra integritatii gestiunii, se poate trai si cu un comitet restrans, trei membri fiind minimul admis.
Desi normele pentru o noua instalatie de gaze subliniaza necesitatea amplasarii acesteia doar in casa scarii, cu aerisire si ventilare, la noi tevile de gaze au astupat pur si simplu duzele cu conductori electrici. Din pacate, nici Primaria sectorului 3 si nici Distrigaz n-au catadicsit sa raspunda sesizarilor mele, desi potentialul pericol de explozie nu-i o simpla poveste cu drobul de sare.
Maria Purdescu (Bucuresti)
Considerand ca aveti dreptate, semnalam pe aceasta cale cazul conducerii Distrigaz, stiind ca paza buna trece primejdia rea, dar si Comandamentul Pompierilor.
Sursa: Libertatea
Comentarii
Nu exista comentarii.