on

Hisense, cel mai cunoscut brand din China, este prezent pe piata de climatizare din Romania prin distribuitorul unic MIT Clima.

27 noiembrie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Se apropie sfarsitul de an, o perioada buna pentru a incepe schitarea planurilor de renovare a locuintei. Desi vara este departe, te invitam sa te gandesti de acum la inlocuirea vechiului aparat de aer conditionat. In extrasezon preturile de achizitie sunt mai bune, iar montajul se face rapid. Nu astepta sa vina vara si planifica din timp deciziile legate de climatizarea casei cu Hisense, cel mai cunoscut brand din China care este prezent pe piata de climatizare din Romania prin distribuitorul unic MIT Clima. 

Cu o activitate de noua ani pe piata, MIT Clima aduce in aprilie 2019 brandul de climatizare Hisense si in Romania, devenind astfel reprezentantul unic al produselor de climatizare pe piata locala.

Pentru piata din Romania, MIT Clima pune la dispozitie clientilor o gama completa de echipamente de climatizare cu detenta directa: gama rezidentiala, comerciala si industriala.

Au unul dintre cele mai complete stocuri de produse si cea mai eficenta livrare din Romania, prin intermediul partenerilor care acopera toata tara. De asemenea, ofera o garantie extinsa de pana la 5 ani pentru toate produsele, in conditiile in care montajul este realizat de partenerii autorizati MIT Clima.

La MIT Clima organizeazam periodic cursuri tehnice, comerciale si de service pentru partenerii din toata tara.

Gama rezidentiala de la Hisense imbina tehnologia cu grija pentru mediu si este in prezent unul dintre cele mai bine vandute branduri de climatizare din Europa Centrala si de Est. Gama rezidentiala cuprinde aparate monsplit si multisplit.

Hisense duce mai departe misiunea europeana pentru protectia si conservarea mediului. Noile instalatii de climatizare utilizeaza agentul frigorific ecologic R32, care datorita potentialului sau de incalzire globala redus (GWP) protejeaza mediul.

Folosind tehnologia inverterului 3D, combinata cu o noua structura a schimbatorului de caldura, aparatele Hisense ating o crestere semnificativa a eficientei energetice, reducand consumul anual de energie cu pana la 30%, comparativ cu un aparat de aer conditionat obisnuit.

Aparatele din gamele premium garanteaza o eficienta maxima in incalzire, chiar si la temperaturi exterioare scazute (pana la – 20° C), gratie conceptului special al PCB.

Prin selectarea functiei Super de la telecomanda, aparatul de aer conditionat reduce rapid temperatura in camera prin cresterea capacitatii de racire cu 25%.

Placa electronica a unitatii interioare este protejata de o cutie ignifuga pentru a garanta o siguranta maxima. Unitatile de aer conditionat Hisense au un sistem de autodiagnostic in timp real, care in caz de defectiune, indica codul de eroare. In plus, datorita tehnologiei de protectie automata, asigura o oprire de urgenta in caz de supraincarcare a sistemului.

O aplicatie simpla de utilizat si cu o interfata intuitiva va permite sa controlati aparatul de aer conditionat oriunde v-ati afla. Aplicatia Hisense Hi-Smart Air este disponibila pentru iOS si Android.

Aparatele Hisense sunt proiectate pentru a proteja sanatatea utilizatorilor, prin intermediul filtrelor 4 in 1. Astfel exista un filtru cu vitamina C, un filtru HEPTA care indeparteaza polenul, praful si penumobacilul, filtrul Catechin care indeparteaza mirosurile si elimina murdaria si un filtru aromatic in care se poate adauga odorizantul preferat.

Senzorul din telecomanda este capabil sa detecteze temperatura ambientala si sa transmita aceasta informatie unitatii interioare. Unitatea interioara functioneaza pe baza temperaturii detectate. Controlul inteligent al temperaturii garanteaza un mediu mai confortabil si un control al temperaturii mai precis, economisind energie.

Acestea sunt principalele motive pentru a alege unul din cele 5 modele din gama Hisense.

50 de ani de inovatie la Hisense

Compania a inceput activitatea in urma cu 50 de ani, odata cu productia primelor aparate de radio, iar 10 ani mai tarziu incepe productia televizoarelor. In 1997, compania este listata la Bursa din Shanghai si tot in aceasta perioada incepe o dezvoltare fara precedent.

Hisense formeaza un joint venture in 2003, impreuna cu grupul japonez Hitachi, construind la Quigdao, China, prima fabrica pentru aparate de aer conditionat. In 2015, Hisense cumpara o fabrica a companiei Sharp impreuna cu dreptul de a folosi acesta marca in America de Nord si de Sud.

In 2018 compania chineza cumpara divizia de televizoare de la Toshiba. In acelasi an, Comisia Europeana aproba achizitionarea Gorenje.

Grupul Hisense a inregistrat in 2017 o cifra de afaceri de 15 miliarde dolari, iar in prezent detine 16 fabrici in mai multe tari si 12 centre de cercetare dezvoltare. Produsele sale sunt vandute in peste 130 de tari. Compania chineza are peste 75.000 de angajati in toata lumea.

5% din veniturile anuale sunt directionate catre centrele de cercetare – dezvoltare si, de asemenea, a fost dezvoltat un parteneriat strategic in domeniul cercetarii cu MIT Media Lab (Institutul de Tehnologie din Massachusetts).

Hisense semneaza in 2002 un joint venture cu grupul japonez Hitachi, unul dintre cei mai mari producatori japonezi de sisteme de climatizare, cu scopul de a construi parcul industrial din Qingdao,  pentru fabricarea sistemelor VRF.

Astfel, in toamna anului 2003 sunt fabricate primele aparate de aer conditionat. Liniile de productie, dar si specialistii sunt certificati la standardele producatorului nipon.

Anul trecut, Hisense Commercial A / C devine cel de-al doilea cel mai vandut brand VRF pe piata chineza, iar cifra de afaceri a diviziei de climatizare atinge 2 miliarde de dolari.

Compania detine in prezent trei fabrici si doua centre de cercetare – dezvoltare in China, toate dedicate climatizarii.

Mai multe detalii despre gama rezidentiala gasiti pe www.hisense-climatizare.ro.

Adauga un comentariu


1 Comentariu

Sorin Popa

01 decembrie, 21:29

Ar fi interesante niste poze cu aparatele si detalii tehnice care fac diferenta fata de competitie. Toata lumea se lauda cu "cele mai noi tehnologii si "cei mai buni specialisti" dar pentru clientii mai pretentiosi sunt importante si alte detalii precum rezistenta la coroziune a materialelor folosite, rezistenta UV a plasticelor, tehnologia convertizoarelor de frecventa si calitatea electronicii de putere folosite.

Alte articole

Iarna cald, vara racoare - cum alegem un aparat de aer conditionat potrivit Iarna cald, vara racoare - cum alegem un aparat de aer conditionat potrivit
Iarna iti iei aer conditionat mai ieftin cu reduceri de Black Friday Iarna iti iei aer conditionat mai ieftin cu reduceri de Black Friday
Aparatul de aer conditionat Aparatul de aer conditionat
Avi Compact te ajuta sa folosesti eficient aparatul de aer conditionat. Avi Compact te ajuta sa folosesti eficient aparatul de aer conditionat.
Aparatul de aer conditionat: cum il poti curata in regie proprie Aparatul de aer conditionat: cum il poti curata in regie proprie
Cum alegi aparatul de aer condiționat pentru acasă: un ghid complet pentru cumpărătorii care își doresc cel mai bun aer condiționat Cum alegi aparatul de aer condiționat pentru acasă: un ghid complet pentru cumpărătorii care își doresc cel mai bun aer condiționat

Vezi mai multe articole