Le cumperi, le uiti pe masa, se strica. Le cumperi, le pui in frigider, nu se pastreaza tocmai asa cum ti-ai dori. Stii care alimente este bine sa le pastrezi in frigider?
Dar care sunt cele pe care le poti depozita si pastra fara frica la temperatura camerei? Randurile urmatoare ar putea sa-ti fie foarte utile.
La temperatura camerei
Evita sa tii rosiile in frigider. Frigul le face sa se inmoaie.Painea. Este recomandat sa o tii tot la temperatura camerei. Depozitata in frigider, painea va capata si mai repede un aspect si gust de invechit, statut.
Tortul si prajiturile. La ele este cu dus si intors. Aerul rece din frigider le usuca, deci este ok sa le lasi pe masa, la temperatura camerei, dar nu pentru mult timp, deoarece se vor strica.
Merele si perele tot la temperatura camerei se pastreaza cel mai bine.
La frigiderDesi nu te-ai fi asteptat si gandit la asta, lumanarile pentru camera trebuie tinute la frig. In felul acesta arderea lor va fi mai curata si mai de lunga durata.
Bananele coapte se pastreaza cel mai bine la rece. Mai precis, o saptamana. Atentie, bananele care nu sunt perfect coapte, tinute la temperatura camerei, se vor coace complet.
Printre alte alimente care trebuie neaparat sa stea in frigider se numara lamaile (acestea pot sta la frigider chiar si mai mult de o luna), la fel si sucul de tomate, broccoli si ouale.
Voi ce alte sfaturi mai aveti in legatura cu alimentele pe care e bine (sau nu) sa le tii in frigider?
Comentarii
Nu exista comentarii.