Noaptea de Ajun ne aduce zapada

24 decembrie, 2007

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Noaptea de Ajun din acest an, va aduce, pe langa darurile de sub brad, zapada in nord-vestul tarii si la munte, iar in zonele joase - ceata si burnita.
 
„Zilele de Craciun vor fi ninse, dar nu ca-n povesti, asa cum ne-am dori. Stratul de zapada va fi destul de redus”, a spus ieri meteorologul de serviciu de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
 
In ceea ce priveste Bucurestiul, saniile nu vor aluneca prea usor pe derdelus: astazi si maine va continua sa fie ceata, ceva fulgi fiind asteptati sa cada miercuri si joi.
 
Astazi, cerul va fi mai mult noros in toata tara. Local, in zonele joase, va fi ceata asociata cu burnita, favorizand producerea de polei. Maximele vor fi cuprinse intre -4 si 6 grade C, iar minimele - intre -12 si -2 grade C.
 
Primii fulgi de zapada din Ajun vor aparea in vestul tarii. „Fulguielile din vest se vor extinde, maine, si in sudul teritoriului, insa vom avea parte de ninsoare adevarata miercuri si joi”, a precizat specialistul ANM. Mosul nu va duce insa ninsoarea si in estul tarii: aici sunt prognozate precipitatii slabe, mixte si conditii de polei.
 
In zilele de Craciun, temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -4 si 4 grade C, iar cele minime, intre -10 si 0 grade C, usor mai scazute in depresiuni.
 
Sursa: Evenimentul zilei

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Ajunul Craciunului va fi zi libera pentru toti angajatii JYSK Romania Ajunul Craciunului va fi zi libera pentru toti angajatii JYSK Romania
Anul acesta, Rowenta este Secret Santa-ul perfect Anul acesta, Rowenta este Secret Santa-ul perfect
Marii producatori de geamuri termopan isi dubleaza vanzarile Marii producatori de geamuri termopan isi dubleaza vanzarile
Delicii rapide si gustoase cu Tefal One Pot Delicii rapide si gustoase cu Tefal One Pot
Casele se scumpesc si in 2008 Casele se scumpesc si in 2008
Consumul de energie termica, mai mic cu 30% in ultima iarna Consumul de energie termica, mai mic cu 30% in ultima iarna

Vezi mai multe articole