Polistirenul expandat ignifug de la Austrotherm

10 decembrie, 2010

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Produsele Austrotherm sunt create dupa ultimele tehnologii de producere a polistirenului expandat si extrudat ignifug, nivelul de calitate fiind conform normelor Comunitatii Europene. Placile de polistiren Austrotherm EPS® sunt recomandate pentru izolarea peretilor, pardoselilor si acoperisurilor, iar placile roz de polistiren
Austrotherm XPS® TOP sunt materiale termoizolante produse in Romania sau importate, foarte rezistente la apa si compresiune.
 
Gama larga de produse oferite de Austrotherm asigura termoizolarea cladirilor de la fundatie pana la acoperis. Un produs de exceptie este polistirenul expandat ignifug de la Austrotherm, destinat termoizolarii peretilor, planseelor si acoperisurilor.
Datorita conductivitatii termice extrem de reduse, acesta este un foarte bun izolator termic. Panourile de polistiren expandat au un comportament deosebit la compresiune (unul dintre criteriile importante de evaluare a performantelor), iar dimensiunile standard de 50 x 100cm, cu grosimi de la 3 la 20 cm, asigura simplitatea si eficienta montajului.
 
O alta calitate care il recomanda este faptul ca, fiind usor, nu afecteaza rezistenta cladirii. Pardoselile si planseele netermoizolate sunt cauza unor pierderi mari de caldura, motiv pentru care apare senzatia ca unele incaperi nu se incalzesc niciodata. Austrotherm propune pentru termoizolarea optima a pardoselilor situate deasupra unor spatii neincalzite, placi de polistiren expandat ignifug Austrotherm EPS® A100, Austrotherm EPS® A150, Austrotherm EPS® A200.
 
Pentru izolarea fonica a pardoselilor se recomanda folosirea placilor elastice din polistiren expandat ignifug Austrotherm EPS® AT, sistem completat si de Austrotherm EPS® - Banda perimetrala. In acelasi timp este recomandat sistemul de dala flotanta, adica peste placa de beton armat a planseului se monteaza polistirenul expandat, iar la margine se pune banda perimetrala pe inaltimea corespunzatoare grosimii dalei flotante.
 
Se mai adauga o folie de protectie din polietilena dupa care se toarna o sapa slab armata din beton sau in alte cazuri, direct peste polistiren se poate monta o sapa uscata. In ambele variante pardoseala poate sa suporte diverse finisaje.
Atat polistirenul expandat, cat si cel extrudat au la baza un proces tehnologic nepoluant, asigurand inca din fabricatie caracterul lor ecologic.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cu ce termoizolam o casa din lemn? Cu ce termoizolam o casa din lemn?
Termoizolare – sfaturi pentru aplicarea adezivului si fixarea placilor Termoizolare – sfaturi pentru aplicarea adezivului si fixarea placilor
Polistiren expandat vs polistiren extrudat Polistiren expandat vs polistiren extrudat
Izolarea peretilor exteriori Izolarea peretilor exteriori
Termoizolatii cu lana si canepa naturala Termoizolatii cu lana si canepa naturala
Cum sa Impermeabilizezi Un Beci sau un Subsol din Beton la care au cedat hidroizolatiile initiale Cum sa Impermeabilizezi Un Beci sau un Subsol din Beton la care au cedat hidroizolatiile initiale

Vezi mai multe articole