Repartitiile ANL de la Bragadiru, gasite ilegale de Ministerul Internelor

18 martie, 2008

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Aproape jumatate din repartitiile apartamentelor ANL facute de catre Primaria Bragadiru sint ilegale, confirma investigatia din Cotidianul Corpul de Control al Ministerului Internelor si Reformei Administrative.
 
In urma anchetei „Repartitie ANL: «Eu votez pentru copilul tau, tu pentru al meu»“, publicata de catre Cotidianul pe 4 februarie 2008, conducerea Corpului de Control al Ministerului Internelor si Reformei Administrative s-a autosesizat si a trimis o echipa de inspectori pentru a lua la puricat modul in care consilierii locali din Bragadiru, in frunte cu primarul si viceprimarul, au repartizat locuintele ANL. Potrivit raportului de control, inspectorii au descoperit ca 21 de apartamente dintre cele 52 au fost impartite ilegal deoarece s-au incalcat criteriile de repartizare. Reprezentantii Ministerului Internelor si Reformei Administrative au declarat pentru Cotidianul ca raportul Corpului de Control a fost inaintat Inspectoratului Judetean de Politie Ilfov pentru instrumentarea dosarului penal.
 
Cotidianul a cerut lista celor 21 de beneficiari gasiti in neregula, dar reprezentantii Ministerului Internelor si Reformei Administrative ne-au refuzat accesul la ea. Conform anchetei din 4 februarie 2008, printre beneficiari se numara copiii consilierilor locali sau ai angajatilor Primariei Bragadiru si rudele sau cunostintele lor. Consilierii si-au votat reciproc in cadrul unei comisii repartitiile pentru odrasle sau cunostinte. Printre beneficiarii de apartamente ANL se numara persoane de 19 ani, care au primit locuinte ANL in detrimentul altor candidati casatoriti si cu copii.
 
Sursa: Cotidianul

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Gama de foarfeci unviersale Fiskars - accesibilitate la inaltime Gama de foarfeci unviersale Fiskars - accesibilitate la inaltime
Top 5 aspecte pentru pavajul curtii Top 5 aspecte pentru pavajul curtii
\ \"Casa pasiva\" consuma de 30 de ori mai putina energie
Manopera pentru casa in 2009: minim 550 de euro lunar Manopera pentru casa in 2009: minim 550 de euro lunar
Primele executari silite in programul "Prima casa" - 12 martie 2010 Primele executari silite in programul "Prima casa" - 12 martie 2010
Costuri suplimentare Costuri suplimentare

Vezi mai multe articole