Semineul cu flacara 3D si dotari de ultima generatie

16 septembrie, 2011

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Semineul este punctul central al unui spatiu, dorit de multi proprietari de case, dar
semineu 3d
abandonat deoarece implica multa munca, incepand cu corvoada aprobarilor, pornirea focului, indepartarea cenusei, curatarea periodica a semineului si intretinerea propriu-zisa.
 
In plus semineele clasice si cele pe gaz nu pot fi montate in apartamentele de bloc din cauza modificarilor necesare in planul casei pentru cosul de fum, plus costuri mari de instalare. Semineul electric nu este doar o propunere a designerilor pentru a crea amenajari romantice, ci si cea mai la indemana solutie prin care puteti inlocui semineul clasic. Preturile  variaza intre 1199 si 5899 RON dar acestea nu are nevoie de niciun fel de pregatire inainte de folosire, nu necesita costuri de intretinere si se incadreaza perfect in orice decor, datorita gamei variate de modele si culori. Costul pentru energia electrica necesara functionarii unui semineu electric este foarte mic, consumul pentru realizarea efectului de flacara fiind comparabil cu cel al unei lampi, dar incomparabil ca si efect. Siguranta este un alt factor important in alegerea unui semineu electric, pentru care
nu aveti nevoie decat de o priza obisnuita de 220V.
 
Nu va faceti griji in privinta efectului romantic al flacarilor pentru ca specialistii in domeniu s-au gandit la acest aspect inaintea dumneavoastra si au creat sisteme inovative de flacara 3D, care ofera imagini identice cu flacarile reale. Neavand flacara reala, carcasa sau sticla din fata focarului nu sunt supuse supraincalzirii si asfel sunt evitate posibilele accidente sau arsuri in cazul atingerii semineului. Nu au omis sa integreze si o aeroterma ce poate produce caldura la cerere in mod continuu sau automat, in doua trepte de putere (1 kW si 2 kW), oferind incalzire pentru o incapere de aproximativ 15 mp. In functie de modelul semineului ales puteti beneficia inclusiv de un  sistem inovator integrat de purificare a aerului, prin care se asigura circularea si filtrarea aerului de 4 ori / ora. Un asemenea filtrul de purificare nu trebuie schimbat niciodata, intretinerea lui facandu-se prin simpla spalare sub jet de apa rece o data la 6 luni.
 
Cu toate ca semineele au avansat foarte mult din punct de vedere tehnic si vizual, creatorii lor au descoperit ca lipseste ceva: sunetul lemnului trosnind in foc. Astfel aceste produse au fost dotate si cu un sistem sonor performant care reproduce o inregistrare digitala a unui foc autentic, usor de reglat chiar din butonul unei telecomenzi. Astazi semineul clasic aproape ca s-a pierdut in istoria vremurilor trecute, fiind depasit de tehnologie, dar ramane totusi in memoria celor care iubesc originalul.
 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Tapetul decorativ mai modern ca niciodata Tapetul decorativ mai modern ca niciodata
Personalizarea casei: tapetul si tabloul canvas Personalizarea casei: tapetul si tabloul canvas
Impozanta turnului Impozanta turnului
Design interior: aceasta este culoarea anului 2017 Design interior: aceasta este culoarea anului 2017
Open space design Open space design
Design interior: Marsala este culoarea anului 2015 Design interior: Marsala este culoarea anului 2015

Vezi mai multe articole